Gå direkt till innehållet
Inlagd: 21 dec. 14:22

Omega Planet Ocean Chronograph 2020

70 500 kr
Beskrivning
Säljer här en oanvänd 2020 Planet Ocean Chronograph med keramisk bezel och tavla. Självklart komplett och med giltig fabriksgaranti. Modellen har glasbaksida så man kan se in-houseverket, caliber 9900, med 60 timmars gångreserv. Klockan är vattentät till 600m. Referens: 21533465101001 Årtal: 2020 Skick: 5 av 5 Fullset: Ja Material: Stål Storlek: 45,5 mm Tavelfärg: Svart Servicehistorik: inget servicebehov Funktioner: Datum, chronograph, dykring Övrigt: Vattentät till 600m Nypris: 85100:- I samarbete med Wasa Kredit kan vi erbjuda trygga räntefria betalningsalternativ i upp till 24 månader.
Säljes av
Im Vintage Sweden AB
I'm Vintage Sweden ABBesök vår butikssidawww.imvintage.se/sv/
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
I'm Vintage Sweden AB
Vår tanke är att vår blocketbutik skall fungera som ett skyltfönster. Ser du en klocka som du är intresserad av så är du alltid välkommen att kontakta oss via telefon eller mail. Vi hjälper dig gärna om du har frågor eller funderingar. Om förhållandet skulle vara det omvända, och du vill sälja din Rolex, Omega, Breitling, Panerai, AP m.fl så är det enklaste att du gör samma sak. Ring eller maila oss info om din klocka. Vi hörs! Telefon: 031-7579210 Mail: info@imvintage.se
Mer information hittar du på http://www.imvintage.se/sv/

Fler annonser från I'm Vintage Sweden AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer