Gå direkt till innehållet
Inlagd: 3 feb. 12:51
Nya Rammer 1655E 1100kg demokörd
Beskrivning
Rammer 1655E är en hammare ur nya uppdaterade Exellence-serien med en arbetsvikt från 1090kg. Nyheterna på 1655E är dubbla smörjkanaler, en till vardera bussning och dubbla spettkilar till skillnad från föregångaren. Ramdatan (RD3) har GPS och går att läsa av på distans. -Membranackumulator minimerar gasläckage -Tryckhållningsventil gör att hammaren ger full kraft vid varje slag -Tomslagsskydd -Ramlube II automatsmörjning -RD3 serviceindikator som visar hur slagserierna ser ut på distans och positionering -VIDAT, beprövade vibbrationsdämpade sidbultar -Ljuddämpad och helt gummiupphängd -Säljs med 3 års garanti 1655E finns med flera olika fästalternativ hemma för direkt leverans. Även andra hammarstorlekar storlekar finns i lager. Hör av Er för offert!
Säljes av
Göteborgs Hammarservice
Göteborgs HammarserviceBesök vår butikssidawww.hammarservice.se/
Trygg affär
Betala aldrig in handpenning på bankkonto innan du träffat säljaren, sett maskinen och skrivit köpeavtal. INGA seriösa privatannonsörer av begagnade maskiner begär handpenning innan ni träffats. Att få ett mejl med en inscannad legitimation betyder inte att du identifierat avsändaren. Det gör man på plats, när man skriver köpeavtal.
Göteborgs Hammarservice
Vi servar, reparerar och säljer hydraulhammare med över 30års erfarenhet. Har ett stort lager med reserv- och slitdelar samt nya och begagnade Rammer-hammare med de flesta fästplattorna för direkt leverans. Vi är auktoriserade för Rammer / Sandvik och är de enda i Sverige som kan leverera Rammer med upp till 3års garanti!
Mer information hittar du på http://www.hammarservice.se/