Gå direkt till innehållet
Inlagd: 13 apr. 12:25

Mover för husvagnar

13 145 kr
Beskrivning
Movers för husvagnar och släpvagnar. Det enklaste sättet att rangera husvagnen på plats. Priset gäller enkelaxlad husvagn och manuellt tillslag. Finns även till boggiaxlar och med automatiskt tillslag. Märkena vi håller oss till är huvudsakligen Enduro och Alkos Mammut Vår verkstad kan även utföra montering om ni önskar. Vi utför även reparation och service av broms, påskjut och övriga chassiedetaljer på husvagnar,hästvagnar och släpvagnar samt försäljning och montering av dragkrokar. Finansiering kan ordnas genom Wasa kredit. Räntefritt 6-12-24 månader
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Wida Bil AB
Wida Bil har sålt och reparerat släpvagnar sedan mitten av 1970 talet. Vi håller oss till svenska kända leverantörer för säker tillgång på reservdelar och tillbehör. Alla våra begagnade släpvagnar levereras nyservade,nybesiktigade och med 3 månaders garanti. Verkstad och reservdelar för samtliga släpvagnar även hästtrailers. Finansiering kan ordnas via Wasa Kredit.
Mer information hittar du på http://www.widabil.se

Fler annonser från Wida Bil AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer