Gå direkt till innehållet
Inlagd: 9 apr. 13:32

Merida BIG.NINE 200, 29 tums Mountainbike

9 999 kr
Beskrivning
Merida Big.Nine fungerar lika bra till pendling som till motionsträning, men framförallt är det en riktigt snabb MTB. Oavsett vad du söker så finns det en modell i den här imponerande serien som passar just dig. Den redan klassiska BIG.NINE har vid ett flertal tillfällen varit inblandad i VM sammanhang och den lutar sig tryggt mot en gedigen historia av idel framgångar. Big.Nine 200 är en mycket prisvärd modell i serien, perfekt för dig som söker en allsidig och smidig hardtail som fungerar bra till det mesta. Modellen har relativt kort hjulbas, låg tyngdpunkt och en tydligt tävlingsinriktad profil vilket gör att cykeln upplevs som både smidig, rapp och kursstabil ute på stigarna. Samtliga modeller har dessutom stora 29-tums hjul som rullar lätt och ser till att du har grymt flyt i nästan alla typer av terräng.
Trygg affär
Kolla originalkvitto och säljarens identitet. Skriv in namn, cykelns ramnummer och Pass/ID-kortets referensnummer i köpeavtalet som finns gratis att ladda ner från annonsen. I köpeavtalet skriver ni även ner eventuella fel eller skador och cykelns pris, så man i efterhand kan se vad man kommit överens om.
Trygghet & säkerhet på Blocket
Bike Fixx
Bike Fixx är ett cykelföretag som erbjuder tjänster inom service och försäljning av cyklar för både privatpersoner och företag. Bike Fixx etablerades i Norge i 2016 och öppnade sin första butik i Sverige 2019. Bike Fixx affärsidé är att med innovativa och tydliga koncept, analysera och realisera konsumenters och företags behov av ett enkelt och bekvämt cykelliv. Vår vision är att vara cyklistens förstaval och verka för ett enklare, roligare cykelliv och för ett mer hållbart sätt att transportera sig på.
Mer information hittar du på http://www.bikes.bikefixx.se/

Fler annonser från Bike Fixx

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer