Gå direkt till innehållet
Inlagd: 5 mars 09:37

Matsalsmöbler, vitrinskåp, byråer, soffbord, utemöbler m.m

Beskrivning
På grund av omstrukturering av verksamheten av Sävehallen i Säve säljs diverse möbler och utemöbler m.m., genom nätauktion på www.tovek.se med avslut onsdagen den 17 mars från kl. 15:00. Rop 4 Bord Dalarö med 6 st stolar Waxholm Rop 45 Teakgrupp Swedia Deep seat, fab. ny i lådor Rop 50 Grupp med runt bord med serveringsbricka och 6 stolar Rop 78 Grupp Augusta Rop 100 Grupp Oxford naturfärgad rundad rotting på aluminiumstomme, bord med 8 stolar
Säljes av
Toveks Auktioner AB
Toveks Auktioner ABBesök vår butikssidawww.tovek.se
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Toveks Auktioner AB
Vi erbjuder både "live"- auktion och internetauktioner Vår främsta styrka är att vi kan erbjuda både "live" - auktion och nätauktioner. En internetauktion kompletterar våra klassiska "live"-auktioner på ett väldigt bra sätt. Detta är ett snabbt, smidigt och säkert sätt som innebär att ni som besökare nu har möjlighet att medverka vid ännu fler auktionstillfällen och göra ännu bättre affärer.
Mer information hittar du på http://www.tovek.se

Fler annonser från Toveks Auktioner AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer