Gå direkt till innehållet
Inlagd: 5 mars 18:06

Massiv matsalsbord i Ek live edge

11 990 kr
Beskrivning
Massiv matsalsbord som består utav 2-3 plankor. Kvisthål och sprickor repareras med epoxy resing som går i samma färgnyans som eken och gör att bordsskivan inte spricker ytterligare. Håligheter fylls med epoxy för att få en homogen yta. Främst inhemska träslag som ek. Önskas något speciellt så skicka en fråga så återkommer jag med förslag. Vi jobbar med valnöt, purpleheart och padouk. För att beställa ring eller skicka email så återkommer jag. Efter beställning tar det ca 3 veckor innan leverans. När vi specialappassar dina önskemål betalar du som köpare 50 % handpening i förskott av den totala kostanden för att produktion ska starta. Mått 200 cm x 95 cm x 74 cm Bordet är behandlad med Odies oil och wax. Betalning tas emot endast via swish för tillfället. Obs! Båda dessa bord är sålda men vi tillverkar nya efter beställning. Besök vår webshop för andra produkter och bord. https://info067308.wixsite.com/ccbygg/shop?Kollektion=Bord Ursäkta för web adressen, sidan är inte 100 % klar än. Besök mig på instagram woodbycc och följ gärna mig. Har ofta tävlingar där du kan vinna roliga saker.
Om företaget
CCbygg grundades i oktober år 2010 efter att själv jobbat som snickare bestämde jag mig för att starta CCbygg. I över 10 år har vi hjälp privat kunder att renovera deras hem där vi har varit mest inriktade på invändiga renoveringar, fasadbyten och altaner. Vi har varit med och hjälpt till från planering till slutresultat. Vi erbjuder kostnadsfritt hembesök och konsultation. Som totalentreprenad
Säljes av
CCbygg.se
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer