Gå direkt till innehållet
Inlagd: 24 sep. 07:38

Märkesjackor - Woolrich, Belstaff, Colmar, RL

4 000 kr
Fakta
Paketpris
8000 kr
Jackor & ytterplagg, stl. 44 (S), Herr
4000 kr
Bild 1 En helt fantastisk Woolrich-parkas i mörkgrönt. Pälsen är unik i sitt slag, helt obeskrivligt fin. Går självklart att ordna mer bilder. Inköpt på NK i Göteborg. Storlek på jackan är XS men sitter som en vanlig S.
Jackor & ytterplagg, stl. 48 (M), Herr
1600 kr
Bild 2 En höst/vår-jacka från Woolrich i militärstuk. Använd 2 gånger. Går självklart att ordna mer bilder. Inköpt på NK i Göteborg. Storleken är en europeisk Medium men sitter bra på en normal Small.
Jackor & ytterplagg, stl. 46 (S), Herr
3100 kr
Bild 3 Helt unik Belstaff från ett samarbete med Sophnet. Magiskt fin jacka som är helt oanvänd(!). Den är lite för stor för mig och har därför bara hängt i garderoben. Unik i sitt slag! Går självklart att ordna mer bilder. Jackan är inköpt hos Luisaviaroma.com
Jackor & ytterplagg, stl. 44 (S), Herr
1100 kr
Bild 4 En quiltad väst med bälte från Ralph Lauren. Nyskick på denna också, universal passform för både honom och henne. Går självklart att ordna mer bilder. Inköpt på NK i Göteborg.
Jackor & ytterplagg, stl. 46 (S), Herr
1400 kr
Bild 5 En Colmar-jacka behöver väl ingen vidare presentation. Denna i kanonskick, använd fåtal gånger och ser som ny ut. Går självklart att ordna mer bilder. Jackan är inköpt hos Luisaviaroma.com
Säljes av
jojje-jansson
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer