Gå direkt till innehållet
Inlagd: 8 dec. 17:09
Lyxig badtunna tillverkad i rostfritt stål
Beskrivning
Minipool / vedpool i rostfritt stål, för el, ved eller uppvärmning med solpaneler eller från din värmepump. Ett alternativ till swimmingpool eller spa / spabad. Vedpool tillverkas på beställning i Rättvik. I rostfria vedpooler finns inget trävirke som torkar, ruttnar eller skapar grogrund för bakterietillväxt. Rostfritt stål är även opåverkat av solens UV strålning och åldras därför inte som plast. Rostfritt stål är formstabilt, håller att grävas ned i mark utan förstärkning, klarar dom höga temperaturerna som man vill ha utan att mjukna. Rostfritt stål ett är ett extremt hygienisk och lättskött material idealiskt för pooler! Hygieniskt och hållbar! STÄLL VEDPOOLEN PÅ MARKEN , BADA SAMMA KVÄLL! installera i mark eller terrass vid tillfälle. LYFT UR KAMINEN SOMMARTID OCH FÖRVANDLA DITT HETBAD TILL EN SVALKANDE MINIPOOL. Poolen på första bilden är en Aristokrat Triangular.
Säljes av
ModulPool Sweden AB
ModulPool Sweden ABBesök vår butikssidavedpool.se/badtunnor/
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur tjänsten fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
ModulPool Sweden AB
Vedpool är en badtunna / minipool som är tillverkad i hygieniskt rostfritt stål och kan isoleras med cellplast/polyuretan. Vedpool är svensktillverkad (tillverkas i Rättvik) och är mönsterskyddad i 27 länder. Visas i MÖLNLYCKE, RIMBO, RÄTTVIK OCH HÄRNÖSAND Vi erbjuder delbetalning, fråga oss om villkor.
Mer information hittar du på http://vedpool.se/badtunnor/