Gå direkt till innehållet
Inlagd: 23 apr. 16:39

Lönsam godisbutik med AAA-läge (ID: 1307)

Beskrivning
Göteborgs bästa godisbutik med AAA-läge är till salu! Butiken hade under 2019 en årsomsättning på 12 600 000 kr inkl. moms med en genomsnittsmarginal på 40%. Hyran är väldigt förmånlig; 19 600 kr exkl. moms på en öppen butiksyta på 140 kvm. Under 2020, med anledning av covid-19 och förlorad tobakstillstånd sjönk omsättningen till 8 500 000 kr inkl. moms och idag gör butiken en genomsnittskassa på ca 15 000 kr per dag. Butiken har även nyligen blivit ombud för Bring och Foodora (ej inräknat i omsättningen ovan). Efter att restriktionerna från covid-19 försvinner kommer omsättningen att stiga kraftigt och med tobakstillstånd kan en duktig ägare snabbt återfå omsättningen från 2019 eftersom butiken har ett mycket bra läge och har ett väldigt gott rykte bland kunderna. Området har genomgått ett ansiktslyft senaste åren och är nu tätt bebyggt med bostadsrätter. Närheten till områdena i Östra Göteborg innebär ett stadigt kundflöde. Flera närliggande moskéer medför normalt bra kassor på fredagar efter fredagsbönen. Butiken är känd för sitt goda sortiment av halalgodis. Butiken säljs pga. flytt och ägaren vill inte att kvaliteten på butiken sjunker då hon inte kan närvara själv. Verksamheten kan drivas med en personal på vardagar och 2 personal på fredag- och lördagskvällar. Obs, bolaget går med vinst och samtliga bokföringsmaterial lämnas vid personligt besök. Öppettider: kl 8 till 24. Adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Trygghet & säkerhet på Blocket
Mäklarjouren
Mäklarjouren hjälper dig som vill sälja ditt företag eller vill köpa en ny verksamhet. Mäklarjouren har varit aktivt inom försäljning av företag sedan 1997. Vi är en av de största aktörerna inom företagsförmedling i Göteborg. Utöver företagsmäkleri har vi spetskompetens inom affärsjuridik och har haft fall i högsta domstolen och har skapat prejudikat i svensk rättshistoria.
Mer information hittar du på http://www.maklarjouren.nu

Fler annonser från Mäklarjouren

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer