Gå direkt till innehållet
Inlagd: 23 apr. 16:43

Lönsam, nischad e-handel inom konfektion (ID: 1306)

Beskrivning
E-handel med god lönsamhet och stor potential är nu till salu. Företaget har funnits i 35 år och har idag ett unikt affärskoncept som vänder sig till högskolor och universitet. Företaget säljes av åldersskäl och är enkelt flyttbart. Verksamheten har endast haft en ägare och nuvarande koncept är utvecklat från tidigare verksamhet med kundanpassade arbetskläder. Produktion sker utomlands mot specifika kundorder och distribueras direkt till kund via svensk speditör. Företaget har ett väl inarbetat namn och med en kundstock som till största delen är återkommande. Upplägget innebär att verksamheten kan drivas med relativt liten arbetsinsats. Omsättningen i senaste bokslutet var ca 3 300 000 kr med en bruttovinst på 48-50%, samt låga kostnader. Goda möjligheter att utveckla verksamheten genom nybearbetning. Hemsida med webshop finns och företaget är innehavare till både svenska och vissa utländska domäner. Varunamnet skyddat i Sverige och ytterligare land. Tillverkande företag är samarbetspartner sedan mer än 30 år. Överlåtelsen kommer att ske som bolagsaffär med övertag av skuldfritt aktiebolag med eget kapital 100.000 (aktiekapital).
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Trygghet & säkerhet på Blocket
Mäklarjouren
Mäklarjouren hjälper dig som vill sälja ditt företag eller vill köpa en ny verksamhet. Mäklarjouren har varit aktivt inom försäljning av företag sedan 1997. Vi är en av de största aktörerna inom företagsförmedling i Göteborg. Utöver företagsmäkleri har vi spetskompetens inom affärsjuridik och har haft fall i högsta domstolen och har skapat prejudikat i svensk rättshistoria.
Mer information hittar du på http://www.maklarjouren.nu

Fler annonser från Mäklarjouren

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer