Gå direkt till innehållet
Inlagd: 27 okt. 10:36

Jeanneau Sun Odyssey 349 Limited Edition - 2021

1 391 900 kr
Fakta
Längd
35 fot
Beskrivning
Sun Odyssey 349 är ritad av den välrenommerade designern Marc Lombard som har flera prisvinnande båtar i bagaget. 349an är en liten båt med stora utrymmen, den finns i två- eller tre-kabins layout med gott om valmöjligheter för att anpassa båten efter era önskemål. Den moderna skorvformen ger sportiga seglingsegenskaper och väl tilltagna levnadsutrymmen, med rejäla kojer, sovplats för upp till sex vuxna, toalett och dusch och en social salong är detta en optimal båt för svenska farvatten. Vi har även möjligheten att erbjuda uthyrning av er nya båt för att på så sätt kunna eliminera kostnaden för ägandet samt att vi tar inbyten av er nuvarande båt. Grundpriset för en segelfärdig Jeanneau 349 från varvet i Frankrike är ca. 1.391.900kr Pris för Limited Edition levererad till Sverige och anpassad för svenska vatten är ca. 1.971.900kr För att skräddarsy er nya båt eller för mer information kontakta oss på Ellen Yachting Specifikation och exempelutrustning för svensk båt Längd: 10,34m Bredd: 3,44m Djupgående: 1,98m Motor: Yanmar 21hk med foldingpropeller Två kabiner med en toalett, separat duschkabin och sjögarderob. Inredningen är i ljust cederträ med marinblå dynor som skapar en varm och välkomnande känsla, på babordssidan finner ni ett stort och praktiskt stuvfack där alla semestertillbehör får plats. - Grått skrov speciellt för Limited Edition-båtar - Bogpropeller - Nedfällbar badplattform med badstege - Dusch på badplattformen - Stor segelstuv - Elektriskt ankarspel i fören - Elektronik från Raymarine - Teak i sittbrunnen - Sprayhood och stort sittbrunnstält - Mantågsgrindar - Mörkblå dynor - 2-brännar spis med ugn - 4Kw dieselvärmare med utblås i alla utrymmen - Varmvattenberedare - 220-volt landström och extra förbrukningsbatteri - Stereo med högtalare i salong och sittbrunnen
Om företaget
Ellen Yachting är en helhetsleverantör av båtliv på den Svenska marknaden. Vi har sedan 20 år tillbaka servat, förvarat och levererat nya och begagnade båtar. Sedan 2012 finner ni oss på Sweden Yachts-varvet där vi förvaltar Svensk båtbyggartraditionen med kunniga medarbetare och hög servicegrad.
Säljes av
Ellen Yachting AB
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning, be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer