Gå direkt till innehållet
Inlagd: 1 feb. 13:29

Industridammsugare 3 Motorer Tippbar KAMPANJ

8 740 kr
Beskrivning
kampanjpris: 6990:- exkl. moms ART ASD015044 Beskrivning Industridammsugare med 3 motorer. Dessa är professionella torr och våt dammsugare är rikligt utrustade och har en kraftig sugförmåga som våtsugare med det tvättbara polyesterfilter som medföljer som standard. Sugaren har dubbla sugmotorer vilket gör att den är mycket kraftig och dessutom är behållaren tippbar. Kan rekommenderas till så väl torrsugning av spån, damm och då utrustad med påse och torrfilter. Sugarna är tillverkade av ledande tillverkare i Europa med lång erfarenhet. De har en robust konstruktion med en hög driftsäkerhet och en lång livslängd. Behållare: Rostfri Slangdimension: 40 mm Slanglängd: 2,4m Behållarvolym 72 l Ljudnivå 66 dB Luftmängd 8500 l/min Max effekt 3300 W Elanslutning 230 V Vakuum 2200 mm Vp Mått LxBxH 650x590x1050 mm Vikt: 32 kg I Se även bandsåg ,batteriladdare , plasmaskärare , migsvets , & högtryckstvättar på vår hemsida
Säljes av
Eks Verktyg o Maskiner
Eks Verktyg o MaskinerBesök vår butikssidawww.eksverktyg.se
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Eks Verktyg o Maskiner
Sedan företagets start har vi levererat en ansenlig mängd handskar, maskiner, verktyg och förbrukningsartiklar till industrisektorn, byggsektorn och bilverkstäder. Vi lägger stor vikt vid hög kvalitet och hög servicenivå. Vi samarbetar med de ledande leverantörerna av kvalitetsprodukter och genom åren har vi byggt upp ett mycket brett sortiment, vilket betyder att vi kan tillhandahålla produkter och lösningar för de flesta behov.
Mer information hittar du på http://www.eksverktyg.se

Fler annonser från Eks Verktyg o Maskiner

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer