Gå direkt till innehållet
Inlagd: i tisdags 16:37

Indoor Walking2 = Liten Crosstrainer

Beskrivning
Crosstrainer Indoor Walking2 som är en mindre Crosstrainer som är oerhört stabil och passar personer som är upp till 185cm långa. Endast ett fåtal kvar... Crosstrainer Indoor Walking2 Denna Indoor Walking2 är den allra senaste formen för träning i grupp och erbjuder betydligt mer än traditionell konditionsträning! IndoorWalking är originalet! Träningsformen för alla såväl seniorer som för de med rehabiliteringsbehov eller för de som önskar gå ner i vikt men glöm inte elitidrottaren. Indoor Walking2 är en säker träningsmetod med låg belastningsrisk där hela kroppen tränas, till skillnad mot vedertagna träningspass. Denna högeffektiva träningsmetod ger dokumenterat högre förbränning och syreupptagning och kan dessutom utföras på hälften av tiden jämfört med andra träningsformer. Nu 9900 kr ink.moms i hämtpris. Dvs Skickas ej Sveriges Populäraste Spinningcykel Supreme Body Bike 9900 kr ink.moms Denna Motionscykel är resultatet av outtröttligt sökande efter den optimala motionscykeln. Den är summan av flera års samlade erfarenheter och en stark passion för motionscykling inomhus. Spinningcykel hos GymPartner som säljer från vår stora lagerbutik i Mölndal. Vi har valt att endast sälja Spinningcyklar från de världsledande tillverkarna Body Bike, Life Fitness, GrandMaster och Schwinn. Detta är Spinningcyklar som gymmen väljer att köpa pga. driftsäkerhet, hållbarhet och att det finns reservdelar i landet. Spinningcykel hos GymPartner Spara mycket tid på att slippa att ta dig till och från gymmet eller träningshallen. En egen inomhuscykel hemma kommer att hjälpa dig att kontinuerligt träna hela året. När du har möjligheten till att träna hemma behöver du inte längre ställa in träningen på grund av regn eller snö. GymPartner Finance finansierar för företag i gym och fitness branschen läs här 24 mån räntefri avbetalning för privatpersoner Välkommen! Kolla på hemsidan gympartner.nu under Crosstrainer
Om företaget
Vi är experter på gymutrustning för hemmagym, företagsgym, hotellgym och träningsanläggningar och erbjuder ett brett sortiment av träningsmaskiner, vikter, träningsredskap och träningstillbehör. Från vår stora lagerbutik i Mölndal säljer vi Gymutrustning eller hela Gym med lägstaprisgaranti från de världsledande tillverkarna. Du får 6 månaders reservdelsgaranti vid köp av Cardiomaskiner.
Säljes av
Crosstrainer Indoor Walking2
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer