Gå direkt till innehållet
Inlagd: 2 dec. 18:17
Hydropool Swimspa 19EX AT - UTFÖRSÄLJES
Beskrivning
BUTIKSBAD UTFÖRSÄLJES Hydropool Self-Cleaning Swimspa 19EX En unik och självrengörande året runt pool. Swimspa är en unik pool med möjlighet att motionssimma året runt. Med en reglerbar jetström blir vattnets kraft ditt motstånd och du slipper onödiga vändningar. Swimspa ger utrymme för både lek, bad och simning i tempererat vatten. Poolsäsongen i Sverige blir inte särskilt lång med en vanlig pool, därav är ett swimspa en god investering för dig som vill bada året om. Alla våra swimspa är utrustade med Hydropools patenterade bottenrening. Det är som en inbyggd botten-dammsugare. Spabadets reningssystem renar inte bara ytvattnet utan renar 100% av vattnet genom att ta bort tyngre partiklar som sand och smuts från botten. Luta dig tillbaka och låt badet göra jobbet. Visste ni att vi isolerar våra bad med samma teknik som Nasa använder för att skydda sina astronauter mot kyla i rymden? Isoleringstekniken är patenterad och den hittar du endast i ett Hydropoolbad. Ett extra stort swimspa med dubbla säten, perfekt för familjen, lämpar sig för simning. Swimspa 19 Executive Sport/Trainer är en nyhet som inte bara höjer ribban rejält utan revolutionerar hela marknaden för swimspa. Med funktioner som löpbandsteknologi, waterwatch® (klockan vibrationer under träningen för att ge dig feedback etc.) är detta ett swimspa i absoluta världsklass. Den reglerbara jetströmmen ställer du själv in styrkan för att passa dig och din nivå bäst. Den lämpar sig alltså oavsett vilken nivå du är på, allt från den vanliga motionären till elitsimmaren. EXECUTIVE TRAINER För träning på högre nivå, lämplig för simträning https://www.hydropool.se/produkt/swimspa/swim-spa-19ex/ Ord pris: 449.900:- Kom in och provsimma! Hydropool Göteborg Kontrabasgatan 9 ( Bredvid Nordic Wellnes Frölunda ) 031 14 66 40
Om företaget
Hydropool grundades 1970 och har funnits i Sverige sedan 1997. Vi har i dagsläget 15 butiker runt om i landet. Att köpa ett spabad eller swimspa hos oss är början på en långsiktig relation. Med utbildad servicepersonal och enkel tillgång till reservdelar för äldre modeller blir ditt köp tryggt. Hydropools bad har även generösa garantitider.
Säljes av
Hydropool Göteborg
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur tjänsten fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.