Gå direkt till innehållet
Inlagd: 21 dec. 14:23

Hublot Big Bang 44mm i stål/gummi med viklås

62 000 kr
Beskrivning
Säljer här en Hublot Big Bang 44mm med den matta svarta tavlan med både arabiska siffror och streckindex. En klockmodell som funkar lika bra till kostym som till jeans. Klockan är i fint skick men använd. Märke på ring går att polera bort om så önskas. Klockan har glasbaksida så man kan se det fina verket. Referens: 301.SX.130.RX Årtal: 2007/11 Skick: 3,5 av 5 Fullset: Ja, uttagen i Tyskland Material: Stål/ceramic Tavelfärg: Svart Funktioner: Chronograph, datum, Automatic Servicehistorik: inget servicebehov. Bra amplitud och tidshållning. Även trycktestad till 100m med godkänt resultat. I samarbete med Wasa Kredit kan vi erbjuda trygga räntefria betalningsalternativ i upp till 24 månader.
Säljes av
Im Vintage Sweden AB
I'm Vintage Sweden ABBesök vår butikssidawww.imvintage.se/sv/
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
I'm Vintage Sweden AB
Vår tanke är att vår blocketbutik skall fungera som ett skyltfönster. Ser du en klocka som du är intresserad av så är du alltid välkommen att kontakta oss via telefon eller mail. Vi hjälper dig gärna om du har frågor eller funderingar. Om förhållandet skulle vara det omvända, och du vill sälja din Rolex, Omega, Breitling, Panerai, AP m.fl så är det enklaste att du gör samma sak. Ring eller maila oss info om din klocka. Vi hörs! Telefon: 031-7579210 Mail: info@imvintage.se
Mer information hittar du på http://www.imvintage.se/sv/

Fler annonser från I'm Vintage Sweden AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer