Gå direkt till innehållet
Inlagd: 8 okt. 08:35
Häst Tagel Madrasser i Naturmaterial
2 995 kr
Beskrivning
Vi erbjuder härliga bäddmadrasser i rena naturmaterial. Lyxiga bäddmadrasser med stoppning av hästtagel och bomullsvadd. Bästa materialval utan kompromisser, precis som förr. Finns i flera tjocklekar, bla. 5cm , 10cm och 12cm. Vi tillverkar i alla storlekar och former! Även resårmadrasser. Jämför gärna pris & kvalitet med t.ex. Hästens. Prisex. Tagelmadrass 80,90*200 i 5cm tjocklek. Gäller även specialmått. Nu bjuder vi på frakten inom Sverige vid beställning. madrassfabriken.se
Om företaget
Göteborgs enda Madrassfabrik och en av Sveriges i särklass främsta tillverkare av madrasser med traditioner. Handarbete och materialval av högsta klass borgar för komfort och livslängd. Sedan många år samarbetar vi även med flera av landets största sjukhus och servar med specialprodukter såsom kuddar och tryckavlastande madrasser.
Säljes av
Madrassfabriken
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.