Gå direkt till innehållet
Inlagd: 3 maj 12:07

Häst Tagel Madrasser i Naturmaterial

2 995 kr
Beskrivning
Vi erbjuder härliga bäddmadrasser i rena naturmaterial. Lyxiga bäddmadrasser med stoppning av hästtagel och bomullsvadd. Bästa materialval utan kompromisser, precis som förr. Finns i flera tjocklekar, bla. 5cm , 10cm och 12cm. Vi tillverkar i alla storlekar och former! Även resårmadrasser. Jämför gärna pris & kvalitet med t.ex. Hästens. Prisex. Tagelmadrass 80,90*200 i 5cm tjocklek. Gäller även specialmått. Nu bjuder vi på frakten inom Sverige vid beställning. madrassfabriken.se
Om företaget
Göteborgs enda Madrassfabrik och en av Sveriges främsta tillverkare av madrasser med traditioner. Handarbete och materialval av högsta klass borgar för komfort och livslängd. Sedan många år samarbetar vi även med flera av landets största sjukhus och servar med specialprodukter såsom kuddar och tryckavlastande madrasser.
Säljes av
Madrassfabriken
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Trygghet & säkerhet på Blocket

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer