Gå direkt till innehållet
Inlagd: i fredags 15:56

Harley-Davidson 1450 FSXTD "Duece" ORGINAL

120 000 kr
Fakta
Modellår
2003
Tillverkad
2003
Beskrivning
Säljer en Duece från jubileumsåret 03 som är i ett otroligt skick så nära ny man kan komma med 1150 mil på mätaren som är original!! Nästan helt original förutom luftfilter och Screaming Eagle avgassystem (lite osäker på det lilla ryggstödet), Orginalsystemet följer med. Nya Avondäck, ifall nån tänker köra den;-) Skickar med en Lejonkulan väska samt en jubileumsmärkt vindruta. Om man skall nämna fel så är det kromsläpp på Derbykåpan, har inte hittat nån och vill inte kladda dit nån aftermarket, det överlämnar jag till nästa ägare. Ser gärna att denna hoj hamnar rätt, helst i en mancave där den kan få öka i värde, skall du bygga om den är det bättre att du kommer och lägger ett bud på min extremt ombyggda åkhoj (samma model), men ny ägare gör ju givetvis som han vill. För mer info slå gärna en signal, i mån av tid kan jag prata mig varm för modellen, men var gärna seriös! Inga byten om du inte har en Ferrari+pengar till mig;-) Seriöst så är detta en Harley man som jag måste älskat när den kom men som var för dyr då. Som sagt, ring gärna, mail går bra med, svarar ofta snabbt. Live to ride ..........
Säljes av
jorgen_mathe
Nyhet! Köp tryggt med Blocketbetalning
  • Både köpare och säljare identifierar sig med BankID
  • Välj hur du vill betala - direktbetalning, kostnadsfri faktura eller delbetalning
  • Säljaren får pengar direkt till sitt konto
Kolla om du kan använda Blocketbetalning med faktura
Här kan du se hur stort belopp du kan handla för via faktura med Blocketbetalning. Om du vill kan du ta ett lån och dela upp betalningen över tid. Kolla ditt kreditutrymme.
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer