Gå direkt till innehållet
Inlagd: 18 mars 15:38

Godis/närbutik omsättning 3,7 mkr (ID: 1304)

Beskrivning
Butiken har ett utmärkt centrumläge på ett mycket populärt torg på Hisingen, bestående av bland annat Nordic Wellness, Willys, och ett flertal andra butiker. Butiken är ombud för Schenker, DHL och Bring. Bra omsättning i butiken, ca 3,7 Mkr per år. Sortimentet består av godis, dricka, chips, godis, tobak mm. Dessutom har man ett solarium med tre avdelningar och två duschar. Trivseln i butiken är mycket bra, lokalen är ljus och ger ett trevligt intryck när man kliver in. Här kan man vara säker på kundtillgången. Butiken ligger mitt i torget väldigt nära spårvagnshållplats, vilket ger en bra kundtillströmning. Har ni intresse och kunskap av denna typ av verksamhet, så ska ni inte missa denna chans! Perfekt för två kompanjoner eller en familj. Total yta: 165 kvm Hyra: 12 000 kr exkl moms per månad Öppettider: mån-fre 9-22, lör-sön 10-22 Pris: 850 000 kr / bud. Adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Trygghet & säkerhet på Blocket
Mäklarjouren
Mäklarjouren hjälper dig som vill sälja ditt företag eller vill köpa en ny verksamhet. Mäklarjouren har varit aktivt inom försäljning av företag sedan 1997. Vi är en av de största aktörerna inom företagsförmedling i Göteborg. Utöver företagsmäkleri har vi spetskompetens inom affärsjuridik och har haft fall i högsta domstolen och har skapat prejudikat i svensk rättshistoria.
Mer information hittar du på http://www.maklarjouren.nu

Fler annonser från Mäklarjouren

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer