Gå direkt till innehållet
Inlagd: 12 nov. 16:56
Glöm den traditionella badtunnan
Beskrivning
Badtunna eller swimmingpool ? Helande värme från en 40 gradig badtunna eller lyxen från en swimmingpool? Med en vedpool i rostfritt stål kombinerar du fördelarna! Värme, Hygien och LYX. Vedpool tillverkas på beställning av Modulpool AB i Rättvik i hjärtat av Dalarna, finns förberedda för installation MED eller UTAN reningsverk. Med vedpool får du värmen från ett termalbad vintertid, och svalkan från en pool sommartid utan swimmingpoolens nackdelar. Vedpool = Kvalitet-Hygien-Lyx. För mer info om våra modeller gå in på direktlänken nedan. Poolen på första bilden är en Aristokrat Party med trappa.
Säljes av
ModulPool Sweden AB
ModulPool Sweden ABBesök vår butikssidavedpool.se/badtunnor/
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur tjänsten fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
ModulPool Sweden AB
Vedpool är en badtunna / minipool som är tillverkad i hygieniskt rostfritt stål och kan isoleras med cellplast/polyuretan. Vedpool är svensktillverkad (tillverkas i Rättvik) och är mönsterskyddad i 27 länder. Visas i MÖLNLYCKE, RIMBO, RÄTTVIK OCH HÄRNÖSAND Vi erbjuder delbetalning, fråga oss om villkor.
Mer information hittar du på http://vedpool.se/badtunnor/