Gå direkt till innehållet
Inlagd: 15 feb. 04:02
Glas och vajerräcken galvade och rostfria
1 095 kr
Beskrivning
Svensktillverkade räcken till din altan, balkong, uteplats eller terrass. Prisexempel 20 meter räcke - - Glasräcke med 8,76 mm laminerade glas 2 st hörn/vinklar, galvade stolpar och handledare i sibirisk lärk 1595 kr/m. - Vajerräcke med 2 st hörn/vinklar, galvade stolpar och handledare i sibirisk lärk 1095 kr/m. Välj stolpar till ditt räcke i galv, rostfritt eller lackerat stål. Kombinera med fyllning av glas, stående stänger, liggande rör eller vajer. Vill du behålla utsikten eller få en vindskyddad altan väljer du ett räcke med säkerhetsglas och klar, färgad eller frostad laminering. Pris på räcken är beroende av modell, val av material, längd, antal stolpar samt antalet vinklar och hörn. För ett pris på just ditt räcke hör av dig till oss så tar vi fram ett kostnadsförslag. Till våra räcken med galvade stolpar ingår överliggare / handledare i sibirisk lärk. Vill du ha handledare i något annat träslag eller material så hjälper vi dig med detta, vanligaste tillvalen på handledare är EK eller varmförzinkad men du kan även få din handledare i mahogny eller lackerad. Väljer du handledare i trä så kan vi förbereda den med spår för infälld LED-belysning. Komplett LED-belysning med LED-stripes, LED-driver och aluminiumprofiler med opalvitt lock för montering under handledaren kostar 495 kronor per meter vid köp av 10 m. Skicka en enkel skiss/ritning med mått ihop med din förfrågan så får du en offert på ett räcke som passar just din altan, balkong eller trappa. Har du önskemål om egen design så kan vi även hjälpa dig med ett räcke som är skräddarsytt för dig. För mer information, priser och bilder besök vår hemsida www.emoneo.se eller www.altanracken.nu. Du är även välkommen att ringa oss på 031-383 50 60
Om företaget
Emoneo AB ligger i Torslanda utanför Göteborg och erbjuder Svensktillverkade räcken, skjutparti, fasta partier mm. till balkonger, terrasser, altaner, uterum och vinterträdgårdar till hantverkare och privatpersoner.
Säljes av
Emoneo AB
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur tjänsten fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.