Gå direkt till innehållet
Inlagd: 15 apr. 10:27

Generator Entreprenad

1 875 kr
(1 500 kr ex. moms)
Fakta
Modellår
2010
Tillverkad
2010
Beskrivning
Vi på X-Parts säljer generatorer och startmotorer till alla typer av bilar, båtar och maskiner. Mycket finns i lager med daglig leverans. Ni hittar oss i Södertälje men vi skickar över hela Sverige. Vi säljer enbart nya aggregat och använder ej stomavgift. Ring oss så hjälper vi dig med det du söker! 08-4491050 Eller sök på numret som står på startmotorn eller generatorn i våran webshop www.x-parts.se Denna generator passar till KHD ENGINES Various Models 1983- Vi har även till andra märken som Volvo BM Volvo Catepillar Komatsu Lundberg Wille Jcb Bobcat Kubota Ljungby Lundberg Hitachi Yanmar Doosan
Trygg affär
Tänk på att aldrig betala in handpenning på ett bankkonto innan du träffat säljaren, sett maskinen och skrivit köpekontrakt.
Trygghet & säkerhet på Blocket
X-Parts
Vi har 2 års garanti på samtliga av våra Generatorer och Startmotorer! FRAKTFRITT på alla beställningar! Vid beställningar innan 15.30 skickas det samma dag. I samarbete med Payson AB erbjuder X-Parts säkra betalformer. Payson använder marknadens säkraste system för betalningar. För mer info och beställning, ring oss eller besök vår hemsida.
Mer information hittar du på http://www.x-parts.se

Fler annonser från X-Parts

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer