Gå direkt till innehållet
Inlagd: 30 mars 11:15

Gatukök/pizzeria (ID: 1300)

Beskrivning
Ett fräscht och lättskött gatukök/pizzeria/kiosk är nu till försäljning. Det ligger i bästa läge mitt i ett av västra Göteborgs mest besöka industriområden. Verksamheten har funnits sedan 2019 och är mycket välkänt. Man har ett välutvecklat koncept för alla typer av kunder oberoende av smak, med många återkommande kunder. Man serverar hamburgare, kebab, pizza, shawarma och annan mat från mellanöstern. Bra priser och bra marginal. Kök och inventarier samt övriga lokaler är väl anpassat för verksamheten och maskinellt bra standard. Verksamheten är godkänd av alla berörda myndigheter. Total yta ca 150 kvm. Låg hyra, endast 9 600 kr exkl moms per månad. Det finns 36 sittplatser inomhus. Öppettider: 11-22. Omsättningen har trots covid-19 varit stabil. Det finns inga skulder som belastar företaget. Pris, adress med mera lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Mäklarjouren
Mäklarjouren hjälper dig som vill sälja ditt företag eller vill köpa en ny verksamhet. Mäklarjouren har varit aktivt inom försäljning av företag sedan 1997. Vi är en av de största aktörerna inom företagsförmedling i Göteborg. Utöver företagsmäkleri har vi spetskompetens inom affärsjuridik och har haft fall i högsta domstolen och har skapat prejudikat i svensk rättshistoria.
Mer information hittar du på http://www.maklarjouren.nu

Fler annonser från Mäklarjouren

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer