Gå direkt till innehållet
Inlagd: 30 mars 11:47

Frukost- & lunchcafé (ID: 1291)

Beskrivning
Ett populärt och väletablerat café med centralt läge på ort cirka 20 minuter utanför Göteborg. I området finns både gott om arbetsplatser och boende. Man serverar både frukost och lunch. Observera att det finns godkänd ventilation godkänd för matlagning i lokalen också. Ytan är ca 100 kvm. Antalet sittplatser ligger på ca 50 inomhus och 30 sittplatser utomhus. Öppet: 8-15. Observera att man enkelt kan utöka öppettiderna och därmed omsättningen. Hyran är på ca 12 000 kr, momsfritt. Pris, adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Mäklarjouren
Mäklarjouren hjälper dig som vill sälja ditt företag eller vill köpa en ny verksamhet. Mäklarjouren har varit aktivt inom försäljning av företag sedan 1997. Vi är en av de största aktörerna inom företagsförmedling i Göteborg. Utöver företagsmäkleri har vi spetskompetens inom affärsjuridik och har haft fall i högsta domstolen och har skapat prejudikat i svensk rättshistoria.
Mer information hittar du på http://www.maklarjouren.nu

Fler annonser från Mäklarjouren

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer