Gå direkt till innehållet
Inlagd: 23 apr. 17:51

Fisk & skaldjursbutik oms 4000000 kr ID:1272

Beskrivning
Fisk- och skaldjursbutik med lysande affärsläge! Butiken har ett attraktivt läge i centrum på en ort på västkusten. Kapitalstarkt kundunderlag med mycket turister på sommaren. Butiken är är fullt anpassad till verksamheten. * Omsättning 2019: ca 4 100 000 kr * Hyra: ca 9 500 + moms per månad * Yta: ca 85 kvm Öppettider: Under sommaren mån-lör, höst/vår ons-lör. Stängt röda dagar. Det finns kylrum, lager, kyldiskar, ventilation samt övriga inventarier. Man har även en uteplats med kök och servering av enklare rätter som fish n chips mm. Nuvarande ägare har drivit butiken framgångsrikt i 20 år. Under sommaren kan dagskassorna vara upp till 40-50 000 kr. Mestadels privatkunder, man har också beställningar för catering och fester. Utmärkt tillfälle för dig som vill överta en mycket populär och väletablerad verksamhet med stora förtjänstmöjligheter! Pris, adress mm lämnas efter undertecknande av sekretessavtal.
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Trygghet & säkerhet på Blocket
Mäklarjouren
Mäklarjouren hjälper dig som vill sälja ditt företag eller vill köpa en ny verksamhet. Mäklarjouren har varit aktivt inom försäljning av företag sedan 1997. Vi är en av de största aktörerna inom företagsförmedling i Göteborg. Utöver företagsmäkleri har vi spetskompetens inom affärsjuridik och har haft fall i högsta domstolen och har skapat prejudikat i svensk rättshistoria.
Mer information hittar du på http://www.maklarjouren.nu

Fler annonser från Mäklarjouren

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer