Gå direkt till innehållet
Inlagd: 2 apr. 00:00

Dieci Pegasus 50.30

Fakta
Modellår
2021
Tillverkad
2021
Beskrivning
Produktgrupp: Teleskoplastare Uppställningsplats: Göteborg Totalvikt: 22150 kg Drivtyp : 4x4 Motor: FPT Diesel Stage IV/Tier 4f Motoreffekt: 172.67 hp Topphastighet: 40 km/h Lyfthöjd: 2960 cm Transportmått (LxBxH): 8.4 x 2.5 x 3.1 Chassietyp: Stel ram Hyttyp: Sluten hytt Tillbehör: Pallgafflar, Luftkonditionering, Snabblås, Korg för personlyft, Ytterligare hydraulik, Ad Blue, Skopa PEGASUS 40. 30 - ROTERANDE TELESKOPTRUCK - De huvudsakliga egenskaperna hos teleskoptrucken med kontinuerlig rotation på 360° är en enkel användning, styrka, driftssäkerhet och en komplett serie säkerhetsanordningar, inklusive en lastbegränsare och en modern instrumentutrustning för en total kontroll av maskinen vid ansträngning, belastning, olika marker och hastighet. PEGASUS 40. 30 har stabilisatorer med en automatisk nivelleringsfunktion och ett elektroniskt styrsystem (med tekniken CANBUS) som tillåter ett arbete i alla slags positioner. Beroende på den bärande ytan, stabilisatorernas position och lastens omfattning, mäter systemet i realtid de optimala arbets- och säkerhetsparametrarna med hjälp av en djup diagnos som tillåter en total kontroll av arbetsförhållandena. Tillsammans med utrustningarna finns även en hydraulisk fördelare LOAD SENSING / FLOW SHARING och en ny rotationsled med integrerad rotationssensor. Den rymliga och bekväma hytten har en dubbel färgpekskärm som, tack vare ett intuitivt grafiskt gränssnitt, gör att operatören alltid har alla maskinfunktioner under kontroll. Den kapacitiva styrspaken, med en exakt och känslig närvarosensor, används för att reglera/sänka tornets rotationshastighet. Styrningarnas automatiska vändningssystemet gör att tornet kan roteras upp till 180° för att lättare kunna flyttas inne i trånga arbetsområden. Systemet ECOWORK tillsammans med styrspaken tillåter en bränslebesparing genom att dra effekt till dieselmotorn endast när det krävs. Den redan optimala komforten i hytten (godkänd ROPS –FOPS med alla säkerhetsanordningar och luftkonditionering) har ytterligare förbättrats genom tillämpningen av ett nytt smart navigeringssystem som styr maskinens elektroniska huvudfunktioner: Körläge, kontroll av minimalt varvtal, körhastighet och diagnos. Serien PEGASUS omfattar teleskoptruckar (med både icke kontinuerlig och kontinuerlig rotation i 360°) som kännetecknas av en extrem flexibel användning. Många olika tillbehör kan monteras som gör att de passar för ett flertal olika arbetsuppgifter. En maskin kan därmed användas som teleskoptruck, skylift och kran.
Säljes av
Göteborgs Truckservice GTS AB
Göteborgs Truckservice GTS ABBesök vår butikssidawww.gts-truck.se/
Trygg affär
Tänk på att aldrig betala in handpenning på ett bankkonto innan du träffat säljaren, sett maskinen och skrivit köpekontrakt.
Trygghet & säkerhet på Blocket
Göteborgs Truckservice GTS AB
Kontakta oss när du letar efter: * En kunnig och trygg partner som förstår lasthantering * En snabb och flexibel aktör * Ett stort urval av truckar och tunga maskiner för köp eller hyra * Driftoptimering, service och verkstadstjänster
Mer information hittar du på http://www.gts-truck.se/

Fler annonser från Göteborgs Truckservice GTS AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer