Gå direkt till innehållet
Inlagd: 5 mars 09:44

Cub Cadet Åkgräsklippare

24 990 kr
Beskrivning
Vi är auktoriserad återförsäljare & serviceverkstad för Cub Cadet. En robust maskin som finns i flera olika utförande, allt från användning i den enklaste mindre trädgården till park anläggningar och proffs användning. Kontakta oss för en bra affär. Priset gäller Cub Cadet Traktor XT1 OS107.
Säljes av
Marin & Fritid i Strömstad AB
Marin & Fritid i Strömstad ABBesök vår butikssidawww.marinfritidstd.se
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Marin & Fritid i Strömstad AB
Marin & Fritid i Strömstad AB är ett nystartat bolag som inriktar sig på försäljning av Båt , Trädgårdsmaskiner, Skog , ATV , Moped & El Cyklar m m. Maskiner för att hålla rent i verkstaden på hotellet eller i hemmet. Kärcher & Nilfisk finns i vår Butik. Det finns även kläder för arbetet och fritiden i butiken - Blåkläder. Vi jobbar bara med premium produkter genom noggrant utvalada leverantörer. Vi är en komplett anläggning och jobbar med allt från Försäljning till Reparationer/Service och Förvaring.
Mer information hittar du på http://www.marinfritidstd.se

Fler annonser från Marin & Fritid i Strömstad AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer