Gå direkt till innehållet
Inlagd: i måndags 16:41

Centralt kontor på 225 kvm med altan

Fakta
Area
225
Gatuadress
Stigbergsliden 5
Beskrivning
Kontoret består av 10 kontorsrum (varav två rum är dubbelt så stora), kök, lunchrum, två stycken toaletter samt en städskrubb vid entréplan i det välrenommerade Stigbergshuset (Wettergrenska huset), Stigbergsliden 5, Göteborg. Ett av kontorsrummen är också lämplig att använda som arkiv. Altan är direkt ansluten till kontoret. Tillgång till gemensam takterrass och bredband finnes. Kontoret är utrustat med ett datanätverk. Stort utbud av parkering inom området. Hyra per månad: 29 900: -, inklusive alla tillägg såsom värme, el, vatten, fastighetsskatt etc. Moms tillkommer. För att se samtliga foton, klicka på ovanstående foto. Bild 1-3. Foton på kontoret Bild 4. Foto på anslutande altan Bild 5. Foto på entré, Stigbergsliden 5 Bild 6. Skiss på kontoret
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Byggnadsbolaget
Byggnadsbolaget Curt Lundahl & Co AB är ett företag som funnits i ett halvt sekel. Vi äger och förvaltar fastigheter både för bostäder och lokaler för kommersiellt bruk. Huvudkontoret ligger i en av våra egna fastigheter på Stigbergsliden, f d Wettergrenska huset, numera Stigbergshuset.
Mer information hittar du på http://byggnadsbolaget.com

Fler annonser från Byggnadsbolaget

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer