Gå direkt till innehållet
Inlagd: i söndags 17:50

Café i Valhallabadet / 4067

600 000 kr
Beskrivning
Detta café & restaurang företag till salu har en unikt placering inne i Valhallabadet (en historisk plats i centrala Göteborg). Caféet ligger intill Valhallasporthall, Valhalla IP och Scandinavium. Det har drivits av samma ägare i mer än 5 år. Eftersom ägaren redan har ett annat heltidsjobb har han ingen mer energi att förvalta detta företag till salu. Valhallabadet har mer än 500 000 besökare varje år. Så detta café till salu har rikligt med solida och stabila kunder. Minst 200 till 300 besökare på kaféet varje dag. Café till salu har också riktigt bra förbindelser med olika simklubbar och med Valhallabadet, cafét har alla gruppbokning som frukost, gruppluncher och fika från klubbar och olika simförbund. Cafét serverar gott kaffe bryggt med en professionell espressomaskin. Bryggkaffe, kakor, fyllda baguetter och pannkakor erbjuds också. Då detta företag till salu även har ett fullt fungerande kök, så serveras det dagens lunch, hamburgare, färska pommes frites, kycklingris och annan asiatisk mat. (nygjord). Detta företag till salu serverar även konferenskaffe när mötet genomförs i Valhallabadets regi. Sedan förra året, är man också mycket aktiv på Foodora, man har 4,4 stjärnor av 5. Öppettiderna är nu vardagar 10.00 till 20.00, helger 09.30 till 15.30. Men för den morgonpigga köparen kan man om man så önskar öppna redan 06,00 för att servera frukost. Hyresvärden är Higab, som tillhör Göteborgs kommun, så de är väldigt solida och man kan lita på dom. Vänligen respektera att ägaren inte önskar att få spontana besök angående köpa företag Intressenter skall uteslutande ta kontakt med ansvarig Företagsmäklare, med en enkel presentation och finansiering. Via telefon lämnar vi bara begränsad info om detta företag till salu Besök på lokalen bokas enbart via Företagsmäklare Peter Öster som även tillhandahåller all övrig information EU Commerce AB är en grupp företagsmäklare i Malmö, Stockholm och Västra Götaland med erfarna affärsmäklare som behandlar många olika affärsöverlåtelser årligen. De företag som är till salu, hanteras mycket professionellt med fokus på kundens önskemål om att köpa företag. EUC företagsförmedling handskas med många olika företag till salu, inte enbart bolag till salu. Peter Öster Företagsmäklare Växel 031 13 64 48 Mobil 0760 06 81 79 po@eucommerce.se www.eucommerce.se F A K T A Objekt nr: 4067 Bransch: Café Namn: Zéco Cafe Adress: Valhallagatan 3 Ort: 412 51Göteborg Oms: 1,120 000sek Hyra: 12 900 sek Yta: 216 kvm Sittpl 40 inne: Pris: 600 000 sek men alla bud beaktas
Säljes av
europa commerce företagsförmedlingen
EUROPA COMMERCE FÖRETAGSFÖRMEDLINGENBesök vår butikssidawww.eucommerce.se/
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
EUROPA COMMERCE FÖRETAGSFÖRMEDLINGEN
På / www.eucommerce.se / finns mer information om oss och de tjänster vi kan erbjuda. Vi har mångårig samlad erfarenhet av förmedling av mindre och medelstora företag samt kommersiella fastigheter och lokaler i Sverige såväl som i utlandet.
Mer information hittar du på http://www.eucommerce.se/

Fler annonser från EUROPA COMMERCE FÖRETAGSFÖRMEDLINGEN

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer