Gå direkt till innehållet
Inlagd: 7 dec. 13:52

Butiken är full

100 kr
Beskrivning
I höst har vi skrotat massa båtar och köpt in partier med delar så kom och kolla vad som passar er. Givet säljer vi pressentkort som perfekta jul klappen. Söker ni något udda ta en bild och sänd till oss och vi kollar vad som finns.
Säljes av
Göteborgs Skeppshandel AB
Göteborgs Skeppshandel ABBesök vår butikssidawww.skeppshandlarn.se
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Göteborgs Skeppshandel AB
Göteborgs Skeppshandel har allt för Dig o Din båt! Gammal o nytt i toppkvalité till det bästa priset. Självklart får Du även tips o råd, en kopp kaffe o en pratstund. Under samma tak finns Marinskroten, Göteborgs bästa båtskrot som tar hand om båtarna ingen längre vill ha. Bra delar säljs, resten återvinns. Marinskroten är en del av Utbildningsrederiet vars huvudsakliga verksamhet är arbetsträning, rehabilitering och praktik. Öppet: måndag-fredag 8-17 Övrig tid (nästan jämt) är vi där, men ring för säkerhets skull...
Mer information hittar du på http://www.skeppshandlarn.se

Fler annonser från Göteborgs Skeppshandel AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer