Gå direkt till innehållet
Inlagd: 28 nov. 15:02
Brompton M3L Orange 2020
15 000 kr
Beskrivning
Många använder Brompton som referens när man skall jämföra fällbara cyklar. Under sina drygt 30 år, har den genom många utmärkelser och priser visat att kvalité och funktion går hand-i-hand. Ta med din Brompton på buss, tåg eller båt och med fodralet kan den inte heller smutsa ner andra passagerare. Flera väskor både för montering fram samt bak på pakethållaren finns att välja. Framväskan monteras på ett fästblock på ramen, inte på gaffeln eller styret som vanliga styrväskor eller korgar, och hämmar därför inte styrningen. Kommer med följande utrustning M-Styre 3 Växlar Skärmar Vi skickar med ett vinterdäck fram. + sommardäcket. Cykeln är mer Orange än på bilden. Välkommen in till oss på Stigbergsliden 1.
Om företaget
På 160 kvm har vi plats för otroligt många cyklar, delar, verkstad och tillbehör. Med åren har vi utvecklat konceptet, och vi erbjuder numer ett långt bredare sortiment än enbart BMX. Hos oss hittar du BMX, Racercyklar, Brompton, Hybrider,cykelvagnar, hjälmar och skydd, cykeldelar, och mycket, mycket mer. Med lång erfarenhet och stor kunskap och intresse tror vi att vi kan hjälpa just dig i att h
Säljes av
Childstore
Trygg affär
Kolla originalkvitto och säljarens identitet. Skriv in namn, cykelns ramnummer och Pass/ID-kortets referensnummer i köpeavtalet som finns gratis att ladda ner från annonsen. I köpeavtalet skriver ni även ner eventuella fel eller skador och cykelns pris, så man i efterhand kan se vad man kommit överens om.