Gå direkt till innehållet
Inlagd: i söndags 18:31

Brig Falcon F360 RIB/motor/EU-trailer

47 200 kr
Beskrivning
Brig Falcon F360 RIB (nypris 35500kr) Längd: 3,60m Bredd: 1,75m Vikt: 90kg Årsm: 2006 Max hk: 35 Max antal pers: 5 En fin och rejäl kvalitets RIB med djupt V-format glasfiberskrov med ett lastutrymme i fören. Pontonerna är 45cm i diameter vilket gör RIBen mycket stabil och säker. Märket Brig är en kvalitetsbåt i klass med t.ex. Bombard, Zodiak, Grand, Narwhal osv. Den har alltid stått inomhus då den inte har använts och har varit minimalt utsatt för UV-strålning så den är i ett mycket gott skick. Inget läckage, inga revor och skador på pontonerna. Har enbart använt produkter som är avsedda för gummibåtar. Motor: Suzuki DF20AS 4-takt (nypris: 37300kr) https://www.ssbilbehor.se/suzuki-utombordare/suzuki-df-20-as-efi Bränslesystem: insprutning Antal cyl: 2 Effekt: 20hk Rigg: kort Bränsletank: 12L Motorn är fullservad så det finns inget behov av att byta kamrem och impeller på några år. Har inte mycket gått då vi använt båten en helg-vecka per år. Trailer: TK-trailer BT500, obromsad EU-trailer (80km/h). (nypris: 14400kr) Stativ för extrahjul inkl. extrahjul är monterat. Trailern är nybesiktigad utan anmärkning. Vi har bara haft den då vi varit till några av våra Svenska insjöar m.a.o. den har aldrig körts i saltvatten.
Säljes av
Stefan
Nyhet! Köp tryggt med Blocketbetalning
  • Både köpare och säljare identifierar sig med BankID
  • Välj hur du vill betala - direktbetalning, kostnadsfri faktura eller delbetalning
  • Säljaren får pengar direkt till sitt konto
Vill du betala med faktura eller lån?
Vår betalpartner Rocker erbjuder bland annat faktura och lån som betalsätt i Blocketbetalning. Om du är intresserad, se vilket belopp du kan handla för genom att kolla ditt kreditutrymme.
Köpekontrakt
  • 14 dagars kostnadsfri försäkring från If Läs mer
  • Signera tryggt med BankID
  • Godkänt av branschen
Contract illustration
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning, be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Trygghet & säkerhet på Blocket
Skriv kontrakt!

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer