Gå direkt till innehållet
Inlagd: 3 dec. 11:29
Borrbalk / borrmast / borrigg för grävare
Fakta
Modellår
2019
Tillverkad
2019
Beskrivning
Användningen av borrbalkar till grävare blir allt vanligare som ett alternativ till en komplett borrigg då endast en maskin krävs vid sprängning och bergspräckning. MDR är en kompakt borrbalk med hydraulisk borrhammare från Atlas Copco anpassad för minigrävare i storleksklassen 2-3,5 ton. HDR är en kraftigare borrbalk med borrhammare från Finska Drillcom för maskiner i storleksklassen 4-8 ton. Båda borriggarna är utrustad med radiostyrd borrtrycksreglering. Vi har även hydrauliska spräckkilar, handhållna borrpaket, hydrauliska saxar, betongkrossar m.m. Utrustningen finns både till försäljning och uthyrning. Se mer på www.bergspräckning.se eller ring Robert på 0709-51 50 70
Om företaget
Hydraulkraft Sverige AB är en svensk representant och generalagent för ett flertal varumärken inom bergspräckning och industriell hydraulik. Hydraulkrafts affärsidé är att förse kunder inom den tunga industrin med kvalitativa kraftverktyg med bästa möjliga service och support.
Säljes av
robert
Trygg affär
Betala aldrig in handpenning på bankkonto innan du träffat säljaren, sett maskinen och skrivit köpeavtal. INGA seriösa privatannonsörer av begagnade maskiner begär handpenning innan ni träffats. Att få ett mejl med en inscannad legitimation betyder inte att du identifierat avsändaren. Det gör man på plats, när man skriver köpeavtal.