Gå direkt till innehållet
Inlagd: 3 mars 16:38

Begagnad Gibson ES-120T från 1969

34 999 kr
Beskrivning
Extremt ovanlig 1969 Gibson ES-120T i färgen Burgundy. Helt original med tags papper och en magiskt fin orginalcase. Denna färg är ovanlig på ES-335 och ES-330 men galet ovanlig på ES-120T. Fantastisk gitarr i en fantastisk färg i ett fantastiskt skick. 6 Månaders garanti. -Vad har du att byta in? Musikbörsen i Göteborg jobbar mycket med begagnade musikinstrument. Vi köper, byter och säljer. Självklart har vi även nya fina instrument i butiken från dom största tillverkarna. Vi jobbar även mycket med Custom Shop instrument och Vintage gitarr, Synt och Studio. Hör gärna med oss om vi kan få tag i den där varan du drömt om:) Hjärtligt välkommen till oss.
Säljes av
Musikbörsen Göteborg AB
Musikbörsen Göteborg ABBesök vår butikssidawww.musikborsen.se
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Musikbörsen Göteborg AB
Musikbörsen i Göteborg gillar begagnade musikinstrument. Vi köper gärna, byter gärna och säljer mer än gärna:) Självklart har vi även nya fina instrument i butiken från dom största tillverkarna. Fender, Gibson, Martin & co, Taylor, Roland, Yamaha m.m. Vi har även mycket Custom Shop instrument och Vintage gitarrer men även nya och Vintage syntar samt Studio. Hör gärna med oss om vi kan få tag i den där varan du drömt om? Vi har en Önskelista där du kan skriva upp dig så kontaktar vi dig när instrumentet du önskat kommit in. Hjärtligt välkommen till oss.
Mer information hittar du på http://www.musikborsen.se

Fler annonser från Musikbörsen Göteborg AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer