Gå direkt till innehållet
Inlagd: 9 nov. 11:49
Axopar 28 AC
920 000 kr
Fakta
Längd
9.01 meter
Beskrivning
Axopar 28 AC - 16 Axopar 28 Cabin är båten för dig som bor i skärgården eller på kusten. 28 Cabin är nämligen det självklara valet om du vill ha en pigg, pålitlig ekonomisk och samtidigt en säker båt. Denna båt har en Mercury Verado på 300HK och med gångtid på endast ca, 113 tim. Båt och motor är inomhusförvarad under vintern och service är utförd av varvspersonal. Axopar 28 Cabin har en hytt som egentligen är mindre än på båtar i samma segment. Men det innebär att det finns mer plats på däck. Dessutom kan hytten, trots sin storlek, ta en mängd olika skepnader. Här finns plats för fem vuxna personer fördelat på två stolar och en bred tresitsig aktersoffa. Vänder du på stolarna och fäller upp bordet förvandlar du snabbt hytten till en matsal där hela familjen kan äta en gemensam frukost eller lunch som tillagats i det enkla köket som är placerat under förarstolen. Genom att fälla ner aktersoffan, och vända stolarna bakåt, har du förvandlat matsalen till en dubbelkoj där natten kan spenderas. Taket i hytten är dessutom tillverkat av en canvasduk vilket gör att du med ett ryck går från en sluten hyttmiljö till ett öppet tak där solen skiner in. På fördäck finns en stor social yta där fem personer kan sitta och äta. Samma soffa kan även förvandlas till en solbrits under härliga högsommardagar. I stäven hittar du en generös ankarbox där du även kan förvara fendrar. Och på fördäck finner du också ingången ner till den fullt utrustade toaletten. I detta utförande döljer sig en rymlig dubbelkoj under akterdäcket. Dubbla transparenta och öppningsbara takluckor tillsammans med sidorutorna skapar en luftig miljö. Genom att taket ovanför kojen är förhöjt skapas en bekväm sol- och sittyta bakom hytten. Axopar 28 Cabin har ett öppet plant akterdäck med två luckor som leder till ett stort lastutrymme, där allt från hopfällbara stolar och bord till vattensportutrustning får plats. Allt sammantaget innebär detta att oavsett om du ska njuta av en lugn dag på sjön, fiska eller pendla mellan sommarhuset ute i skärgården och fastlandet är Axopar 28 Cabin och Axopar 28 AC båten för dig. YachtBroker AB Thomas Hansson 070-5363301 thomas@yachtbroker.se
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning. Be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
YachtBroker
Kan vi hjälpa dig att sälja eller köpa din båt med en personlig touch? Försäljning av båtar kräver professionell expertis och omfattande kunskaper. YachtBroker är ledande inom begagnad båtförsäljning och vi är dagligen i kontakt med många båtägare och potentiella köpare. Vårt kontaktnät gör det möjligt för oss att föra köpare och säljare tillsammans. Vad än dina önskningar är inom båtvärlden så har vi ett team på ca 20 båtmäklare i Skandinavien som hanterar din önskning på ett professionellt sätt. Vi ser fram emot att hjälpa er!
Mer information hittar du på http://www.yachtbroker.se