Gå direkt till innehållet
Inlagd: i lördags 18:39

Yamaha Phazer RTX 2009

31 900 kr
36 900 kr
Beskrivning
Beskrivning: Elstart Elback FOX dämpare MTX skidor Ny 38 mm matta Handtagsskydd Nedflyttad hastighetsmätare Årsmodell: 2009 Miltal: 846 Pris: Pris rent köp: 31.900:- inbytespris: 36.900:- Finans: Erbjuder finans på ditt köp via Wasa kredit. Byte: Vi byter in alla typer av fordon Vi svarar alltid inom 2 timmar på mail men tyvärr så fungerar blockets mail ibland inte så skicka gärna ett sms eller slå en signal om vi inte svarat inom 2 timmar / Nordqvist racing reservation för någon ev. felskrivning i annonsen.
Säljes av
Nordqvist Racing AB
Nordqvist Racing ABBesök vår butikssidanordqvistracing.se
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Nordqvist Racing AB
Vi på Nordqvist Racing handlar med Nya och begagnade fordon och reservdelar. Vi ligger i Järbo, Gästrikland där vi har butik, verkstad och reservdelslager. Frakt på både delar och maskiner ordnas. Vi har en modern verkstad och många års erfarenhet. Kontakta oss för service eller reparation!
Mer information hittar du på http://nordqvistracing.se

Fler annonser från Nordqvist Racing AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer