Gå direkt till innehållet
Inlagd: i tisdags 10:22
TJD UTV Xtrack 4S Bandsats
51 900 kr
Beskrivning
TJD UTV Xtrack 4S Bandsats Bandsats TJD till för dig som vill vara säker på att kunna ta dig fram. Bandsats för året runt bruk utan kompromisser. Med marknadens största anläggningsyta nya Flextrack-mattan och 30mm höga kammar får du bäst möjliga framkomlighet i snö, lera, sand, träskmark och annan svår terräng där vanliga hjulmaskiner slirar och kör fast. Med TJD kör du där du vill år efter år med förtroende. TJD görs i samma koncern som även gör Camso - är en högkvalitetsprodukt som tillverkas i Kanada - utprovat under tuffast tänkbara förhållanden. Var noga med att ange rätt maskin så vi kan få fram rätt saker, är du osäker så ring till oss! Vi har stor erfarenhet av bandsatser och bygger även om satser för att passa maskiner som inte finns med i listorna. Finns till dom flesta vanliga förekommande maskiner. Vi skickar till hela sverige!
Säljes av
ATV Vision Nordic AB
ATV Vision Nordic ABBesök vår butikssidawww.atvvision.se
Trygg affär
Betala av säkerhetskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton.Använd istället Blocketpaketet.
ATV Vision Nordic AB
Vi har ett stort utbud gällande reservdelar och tillbehör och detta till oftast väldigt snabba leveranser och konkurrenskraftiga priser. Vår Butik/lager ligger i Hälsingland. Samarbetet med Klarna erbjuder dig som kund flera olika säkra betalningsalternativ och trygga leveranser via Posten och DHL.
Mer information hittar du på http://www.atvvision.se