Gå direkt till innehållet
Inlagd: 13 nov. 13:34
Stressless E400 3-sits long seat+ Ergo adapt
28 850 kr
Beskrivning
Stressless E400 3-sits med long seat och Ergo Adapt är soffornas Rolls Royce. Bättre sittkomfort finns inte. Med den patenterade Ergo Adapten får du ett fantastiskt ryggstöd och en skönt gungande känsla. I detta utförande har du dessutom det finaste fullanilinskinn i färgen Amarone. Detta är en soffa för den riktiga finsmakaren som vill ha det där extra i tillvaron. Soffan säljs nu för endast 28850:- (ord pris 57700:-). Vi bygger om och har då tyvärr inte rum för denna skönhet.
Säljes av
Lindholms Loftet
Besök vår butikssidawww.lindholms.se
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.
Lindholms Loftet
Lindholms Loftet Moderna kvalitetsmöbler med lägsta prisgaranti! Lindholms Loftet Gävle/Valbo är en nyöppnad butik med stor erfarenhet av möbelhandel ända sedan 1989. Vi ligger i före detta byggvaruhuset Magneten som ligger 1 km från Valbo Köpcentrum och cirka 1 mil från Gävle. Hos oss kan du handla med räntefri finansiering genom Svea Ekonomi.
Mer information hittar du på http://www.lindholms.se