Gå direkt till innehållet
Inlagd: 16 apr. 14:09

Stråketui för två basstråkar

2 350 kr
Beskrivning
Nu har det kommit en ny sändning, den tidigare gick åt i ett nafs, till samtliga mycket nöjda basister. Stråkstudion har fått agenturen på dessa i Sverige. Mycket exklusiva etuier för två stråkar till kontrabas. Elegant och sober design med material av högsta kvalité. "De snyggaste och välgjorda stråketuierna jag har sett" Finns för stråkar med fransk och tysk fattning Svart exteriör bordeaux interiör Oliv exteriör och creme interiör Finns nu i flera färgställningar... Axelrem, extern tillbehörsficka samt interiört hartsfack.
Säljes av
Stråkstudion - The Bow Studio
Stråkstudion - The Bow StudioBesök vår butikssidawww.thebowstudio.com
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Stråkstudion - The Bow Studio
Köp ditt instrument av en yrkesman i trygg förvissning om att du betalar rätt pris och får en garanti för framtida värde och funktion. Samt framför allt att du får ett bra fungerande instrument som du får individuellt justerat så att det passar just dig. Värderingsintyg ingår. Stråkstudion är Momsregistrerad samt betalar F-skatt Violinbyggarmästare Michael Wallmo Byter in ditt gamla instrument. Vi har dessutom alla tillbehör du behöver.
Mer information hittar du på http://www.thebowstudio.com

Fler annonser från Stråkstudion - The Bow Studio

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer