Gå direkt till innehållet
Inlagd: 14 sep. 13:08

Stiga PRO 53 SVX H

13 490 kr
Beskrivning
Självgående mulchinggräsklippare med en Honda GCVx200-motor på 201 cc och hastighetsvariator. Lämplig för trädgårdar upp till 2 200 m². Funktionerna omfattar ett mjukt X-format handtag som ger mer flexibilitet vid klippning runt hinder. SJÄLVGÅENDE MULCHINGGRÄSKLIPPARE MED HONDA-MOTOR UTRUSTAD MED PATENTERAD MULTICLIP-MULCHINGKNIV KLIPPHÖJD SOM KAN JUSTERAS CENTRALT I UPP TILL FEM OLIKA LÄGEN MJUKT, X-FORMAT HANDTAG SOM KAN JUSTERAS PÅ SIDAN ENKEL RENGÖRING TACK VARE EN SLANGANSLUTNING ANTIVIBRATIONSSYSTEM (AVS) INGÅR STIGA Multiclip Pro 53 SVX H är en mulchinggräsklippare med Honda GCVx200-motor på 201 cc med hög prestanda och klippbredd på 51 cm. Det gör den till den perfekta klipparen för regelbunden klippning av gräsmattor på upp till 2 200 m². Den här gräsklipparen är specialkonstruerad för mulching: den patenterade Multiclip-kniven finfördelar det klippta gräset och omvandlar det till organiskt gödningsmedel. Det gör att du sparar upp till 30 procent av tiden, eftersom du inte behöver tömma gräsuppsamlaren. Den här gräsklipparen har en hastighetsvariator, så den passar alla gräsmattor och uppfyller alla klippkrav. Den centraliserade klipphöjden kan ställas in i fem olika lägen från 30 till 65 m Finns i våra butiker i Gävle-Sandviken.
Länk: Butiken
Säljes av
BERNÖ Trädgårdscentrum AB
BERNÖ Trädgårdscentrum ABBesök vår butikssidawww.berno.nu
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
BERNÖ Trädgårdscentrum AB
Telefon Gävle Butiken 026-25 70 80 Telefon Sandviken Butiken 026-25 70 80 Besök oss gärna på vår hemsida för fler kanonerbjudanden på Gräsklippare Släpvagnar och andra maskiner! http://www.bernotradgardsmaskiner.se http://www.berno.nu
Mer information hittar du på http://www.berno.nu

Fler annonser från BERNÖ Trädgårdscentrum AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer