Gå direkt till innehållet
Inlagd: 26 sep. 13:38

Stiga model-1

14 900 kr
44 900 kr
Beskrivning
STIGA Model 1 är en innovativ gräsklippare som kombinerar avancerade material och högteknologiska komponenter. Denna 80V batterigräsklippare är extremt lätt och garanterar en perfekt klipprestanda. Modell 1 ger dig robustheten och prestandan hos en bensingräsklippare kombinerat med komforten och tystnaden hos en batteridriven mulching-gräsklippare. Gräsklipparen är tillverkad av framtidsorienterade material, med ett chassi i kolfiber- och kevlar-fiberskikt, vilket gör denna klippare mycket lättare än en motsvarande bensindriven version. Maximal komfort och användarvänlighet garanteras av den avancerade LCD-skärmen och högteknologiska aluminiumfästen för snabb ihop-fällning och vertikal lagring. Denna produkt är prismässigt förhandlingsbar. Finns för leverans i våra butiker Gävle-Sandviken som är full av gräsklipparprodukter från ledande fabrikat.
Säljes av
BERNÖ Trädgårdscentrum AB
BERNÖ Trädgårdscentrum ABBesök vår butikssidawww.berno.nu
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
BERNÖ Trädgårdscentrum AB
Telefon Gävle Butiken 026-25 70 80 Telefon Sandviken Butiken 026-25 70 80 Besök oss gärna på vår hemsida för fler kanonerbjudanden på Gräsklippare Släpvagnar och andra maskiner! http://www.bernotradgardsmaskiner.se http://www.berno.nu
Mer information hittar du på http://www.berno.nu

Fler annonser från BERNÖ Trädgårdscentrum AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer