Gå direkt till innehållet
Inlagd: igår 17:50

Skylift

Beskrivning
Hyr skylift hos oss Du bogserar den enkelt efter personbil Vi har flera olika storlekar från 12m - 21m Motor eller eldriven, 220v De har alla hjuldrift för förflyttning inom arbetsplatsen . Vi finns i Söderhamn, Bollnäs och Hudiksvall. Pris från 1000 kr /Dygn (ex moms). Specialpris vid helghyra (fre- mån) Ring oss för bästa pris!
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur det fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
Inbyrental
VI HAR ALLT DU BEHÖVER HYRA OCH LITE TILL... Vi finns med butik och depå i Bollnäs och Söderhamn. Vi Hjälper våra kunder att välja de rätta hyresmaskinerna och tillbehören utifrån deras behov. Vi servar våra kunder med nya digitala lösningar, hög service och smidiga leveranser. Med Våra tjänster och Vår kunskap möter vi våra kunder i deras vardag i Hälsingland och gör dem lönsammare och deras arbetsdag säkrare.
Mer information hittar du på http://www.inbyrental.se

Fler annonser från Inbyrental