Gå direkt till innehållet
Inlagd: 12 nov. 14:44
Sandström 495 AC med Honda BF50LRTZ - 2020
155 800 kr
Fakta
Längd
4,95 meter
Beskrivning
Unikt tillfälle! Köp nu börja betala om 6 månader, endast 1,95% ränta, gäller till sista dec 2019! En riktig bruksbåt för alla väder, med många användningsområden. Ruffen ger ett bra skydd mot både vind och vatten, och den kan dessutom extrautrustas med ett akterkapell, om extra väderskydd krävs. Då den är trailer-bar med obromsad EU-trailer blir den smidig att hantera även på land. Den kan även användas till vattenskidbåt och annan vattensport. Båten är regnlänsad, vilket underlättar regniga dagar! Skrovet är designad i klinkad stil, som planar i högre hastigheter. Det har en rejäl, massiv köl, som gör båten kursstabil och roddbar. Båten har en rejäl reling runt om, där pollare, årklyksfästen, topplanterna och akterräcken har plats. Ruffen har flera handtag samt sidolanternor utvändigt. I fören har den ett plant insteg. Fram i sittbrunnen ett stuvfack som utgör sittoft i stängt läge. Härifrån kan man ro båten kortare sträckor vid till exempel landstigning i grunda vatten. I mitten ett stuvfack/sittoft som man kan låta flytta eller helt ta bort. Akteröver inne i ruffen har den ett stort tankutrymme, som även rymmer batteri. Luckan till stuvfacket utgör sittoft i aktern. Takluckan är öppningsbar föröver, vilket gör att med öppen lucka kan man stå och köra om man vill. Styrpanelen har plats för mätare och strömbrytare. Vindrutetorkare är standard. Motorbrunnen har rejäla motorplåtar i aluminium. Utvändigt har den en rostfri badstege i aktern och klass-3 låsögla i fören. Årorna ryms invändigt utefter skrovsidan. Den grå halkskyddade durken minskar smutsgrannheten och förlänger nybåtskänslan. Paketpriser Sandström 495 AC + Honda BF40LRTZ Pris: 153.800 kr Sandström 495 AC + Honda BF50LRTZ Pris: 155.800 kr Standardutrustning; Åror Årklykor Rostfri badstege Dyvika Klass-3 låsbygel Huvudströmbrytare Batteribox Vndrutetorkare. Årsmodell: 2020 Märke: Sandström Modell: 495 AC Cabinbåt Vikt (endast båt): 420 kg Längd: 4.95 meter Bredd: 1.95 meter Antal personer: 5 st Material: Plast Motor: Honda BF50LRTZ Rek motor: 25-50 hk, lång rigg Cirkahastighet med 1 resp 2 pers: 25 hk 22 resp. 21 knop. Båten är CE-märkt och har tre års garanti. Den har polyuretanskum som gör att den flyter vattenfylld. Förmånlig finansiering via Swedbank & försäkring via Svedea båt. Välkommen till Gestrike Marincenter i Sandviken!
Säljes av
Gestrike Marincenter AB
Gestrike Marincenter ABBesök vår butikssidawww.gestrikemarincenter.se
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning. Be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Gestrike Marincenter AB
Gestrikemarincenter är din auktoriserade Honda återförsäljare i Gästrikland med auktoriserad verkstad och erfarenhet av att sälja och serva Honda utombordare. Vi är även auktoriserad återförsäljare av Micore, Terhi, Ryds, Sandström, Silver & Kimple aluminiumbåtar, Fogelsta & Bålsta båttrailer.
Mer information hittar du på http://www.gestrikemarincenter.se