Gå direkt till innehållet
Inlagd: i fredags 12:35

Pw-klyven

13 900 kr
Beskrivning
PW Klyven är en kraftfull elhydraulisk vedklyv av svensk kvalitet som klyver halvmetersved i 2 eller 4 delar. Med en motor på 4 kW (5,5 hk) och ett tryck på 7 ton klarar den de flesta vedklabbar. Snabbt dessutom, klyvtiden är 4,0 sekunder och returtiden 2,0 sekunder. Med den steglöst ställbara 4-skärskniven kan du få veden direkt kluven i 4 bitar. 4-skäret manövreras mycket enkelt med ett handreglage, kniven stannar i det läge du ställer den. Dessutom är klyven utrustad med ställbar retur för kortare vedlängder. PW Klyven är som standard utrustad med en veduppsamlingsplåt som med ett enkelt handgrepp kan fällas ned och då skydda motorn när vedklyven inte används. I det kombinerade motorskyddet / eluttaget finns en fasvändare som gör att du enklet kan ändra rotationsriktningen på motorn om den går åt fel håll. De stora hjulen gör att vedklyven står stadigt och är enkel att flytta. PW Klyven levereras fullt körklar och tanken fylld med hydraulolja - stick bara i kontakten och tryck på startknappen! Finns för leverans i våra butiker Gävle-Sandviken Kan även beställas i vår webshop för direktleverans till din adress. Räntefria finansieringslösningar.
Säljes av
BERNÖ Trädgårdscentrum AB
BERNÖ Trädgårdscentrum ABBesök vår butikssidawww.berno.nu
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
BERNÖ Trädgårdscentrum AB
Telefon Gävle Butiken 026-25 70 80 Telefon Sandviken Butiken 026-25 70 80 Besök oss gärna på vår hemsida för fler kanonerbjudanden på Gräsklippare Släpvagnar och andra maskiner! http://www.bernotradgardsmaskiner.se http://www.berno.nu
Mer information hittar du på http://www.berno.nu

Fler annonser från BERNÖ Trädgårdscentrum AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer