Gå direkt till innehållet
Inlagd: 29 aug. 13:10

Pegazus 560 Top Fisher 399" inkl 115hk motor

399 000 kr
Fakta
Längd
6 meter
Beskrivning
Fabriksny Pegazus 560 Top Fisher , Räntekampanj 1.99% tom 8 Maj. Trailerbar rejäl kvalitetsbåt för fiskentusiasten eller familjen. Motorbåt med en generös styrhytt med en stårhöjd på 1.95m. Den är tillägnad för fiske, men den kan självklart även fungera som en stor fritidsbåt. Båten presterar otroligt väl i vattnet och den har en mycket hög stabilitet på grund av dess bredd på 2,54m. Skrovformen med långsträckt akter gör det möjligt för båten att plana ut snabbare och gör det dessutom möjligt för användaren att lasta båten med upp till enorma 930 kg! Främre vindrutan är tillverkad av glas, och det finns även vindrutetorkare installerat. Som tillval finns också ett uppvärmningssystem med utblås på vindrutan för ta bort ev. imma och uppvärmning av kabinen. I kabinen finns tillräckligt med utrymme för ett kylskåp och en liten spis. Det finns också sovplats för 2-3 personer. Hela hytten går att stänga med 3-delars låsbara skjutdörrar. Pegazus 560 Top Fisher är designad för trolling och havsfiske. Som tillval har den 6 spöhållare på taket med guider och rullar som krävs för att få en ordentlig spridning och fördelning av trollingsystemet. Det finns även ytterligare 6 spöhållare att komplettera i den aktre delen av båten, så om man väljer att utrusta båten med 2 downrigger-rullar kan man skapa ett till trollingsystem för ytterligare 6 spön. Det ger totalt 12 fiskespön i trollingsystemet, vilket kan tillfredsställa även de mest krävande fiskarna. När du sedan har fångat en stor fisk kan du förvara den i ett speciellt fack under däck som kan fyllas med kallt vatten eller is. Det finns 2 separata utrymmen (100L kapacitet vardera) som är lätta att rengöra tack vare ett däcktvättssystem och en länspump som tömmer ut vattnet på några sekunder. I den bakre delen finns också ett utrymme för levande bete med vattencirkulationssystem. HR Linder Fishing Yamarin Ryds Uttern. Pegazus 560 transporterar du lätt och smidigt tack vare dess storlek med en vanlig båttrailer. Det ger en fantastiskt möjlighet att ta båten varhelst du önskar och utforska nya vatten! Teknisk specifikation Kategori: C 6 Personer Vikt: 890 kg Max last: 930 kg Max motorstyrka: 110k kw / 150 hp Max passagerare: 6 st Skrov längd: 5,40 m Total längd: 5,6 m Bredd: 2,54m Höjd: 2,85m Djupgående: 0,35 m Pris båt 289.000:- Båtpaket med Selva 115hk 399.000:- Vi är auktoriserad Selva försäljare och serviceverkstad. Selva har Yamaha och Yanmar som delägare och under kåpan på 9-300hk står det Yamaha på alla delarna... Selva och Yamaha delar såklart samma artikelnummer för reservdelar. På verkstan sköter vi service på Honda Mercury Suzuki evinrude. Vi har fiskebåt, fiskebåtar sportfiskebåt och motorer hemma för omgåend leverans I vår försäljningshall I Karlholmsbruk. Välkommen till oss !
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning, be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Karlholm Marin AB
Försäljning av nya båtar och båtmotorer samt båttillbehör från Sveriges största fabrikat. Vi har försäljningshall med nya båtar från Northmaster och Pegazus. Service av Mercury Suzuki Yamaha Evinrude Tohatsu Honda. Båtservice och reparation av Nordkapp AMT Sting Bella Micore Ryds Finnmaster Uttern Yamarin. Vi har även mobil båtverkstad i Gävle, Uppsala, Tierp, Öregrund, Östhammar, Karlholm,
Mer information hittar du på http://www.karlholmsmarin.se/

Fler annonser från Karlholm Marin AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer