Gå direkt till innehållet
Inlagd: i torsdags 10:07
Nyckelfärdig panncentral Fröling TM 250
Beskrivning
Nyckel färdig panncentral250kW med Fröling TM 250 klarar bränslen från pellets till G100 flis med fukthalt på 45% en riktig rosterpanna med rökgasåterföring mm. en toppmodern panna som ändå har funnits många år på marknaden och är mycket väl beprövad. vi har många referenser och nöjda kunder, Fröling Turbomat är en riktig kvalitets maskin. Flisfickan rymmer 96m³. Vi Fröling specialister kombinerar din flispanna, vedpanna eller pelletspanna med befintlig, oljepanna, gaspanna, värmepump eller solfångare.
Säljes av
Processtec J Johansson AB
Processtec J Johansson ABBesök vår butikssidawww.processtec.se
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.
Processtec J Johansson AB
Vi hjälper er med allt från dimensionering,projektering till installation och driftsättning med utbildning på din nya anläggning. Vi kan erbjuda service, serviceavtal och underhåll av din anläggning. Vi kan förbättra och bygga om din befintliga anläggning. Service på pumpar, skruvar, hydraulik, styr och reglersystem
Mer information hittar du på http://www.processtec.se