Gå direkt till innehållet
Inlagd: 18 apr. 13:22

Lynx X-trim -17, 184 mil

83 000 kr
Beskrivning
Passa på att få en lågmilare till nästa säsong till pris av en som gått 400mil mer Info: Lynx Xtrim 2017, 800 e-tec Dubbeldyna enligt bild följer med (LinQ) Vanlig dyna enligt bild Endast 184 mil, har gått som andraskoter och mest körd tillsammans med barnen. Allt fungerar som det ska 59 mm matta i mycket bra skick Bukskydd sitter monterat samt snabbkoppling på krängningshämmare. Dragstart (ej elstart) Jag är andra ägaren. 83 tkr med Lynx kapell som man kan ha dubbeldynan under samt extra drivrem och olja. 81 tkr utan ovan. Står i Lofsdalen men kan tas till Gävle och däremellan.
Säljes av
Johan
Nyhet! Köp tryggt med Blocketbetalning
  • Både köpare och säljare identifierar sig med BankID
  • Välj hur du vill betala - direktbetalning, kostnadsfri faktura eller delbetalning
  • Säljaren får pengar direkt till sitt konto
Vill du betala med faktura eller lån?
Vår betalpartner Rocker erbjuder bland annat faktura och lån som betalsätt i Blocketbetalning. Om du är intresserad, se vilket belopp du kan handla för genom att kolla ditt kreditutrymme.
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer