Gå direkt till innehållet
Inlagd: 14 nov. 16:48
Lamino fåtölj i fårskinn Bok
11 185 kr
Beskrivning
Lamino fåtöljen är en av vår tids största möbelklassiker. Den har till och med fått utmärkelsen århundradets möbel. Lamino har ett fulländat formspråk signerat Yngve Ekström i kombination med de bästa materialen och förstklassigt svenskt hantverk. För mer information och för andra utföranden än vad som visas här är du välkommen att kontakta en säljare i butiken. Välj fårskinn, Espresso / Charcoal /Grafit / Scandinavian grey / Svart Fåtölj Kampanj i Bok Nu: 11.185:- Ord, pris 14.680:- Pall Kampanj i Bok Nu: 4.390:- Ord,pris 4.810:-
Säljes av
Lindholms Loftet
Besök vår butikssidawww.lindholms.se
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.
Lindholms Loftet
Lindholms Loftet Moderna kvalitetsmöbler med lägsta prisgaranti! Lindholms Loftet Gävle/Valbo är en nyöppnad butik med stor erfarenhet av möbelhandel ända sedan 1989. Vi ligger i före detta byggvaruhuset Magneten som ligger 1 km från Valbo Köpcentrum och cirka 1 mil från Gävle. Hos oss kan du handla med räntefri finansiering genom Svea Ekonomi.
Mer information hittar du på http://www.lindholms.se