Gå direkt till innehållet
Inlagd: i torsdags 11:08
Fröing T4e The New Generation
Beskrivning
Frölings nya T4e är helt klart värd att titta närmare på. En rad av nya detaljer, lika enkel monterin som tidigare. Nytt bränslematarsystem finns för de största förråden, mm. Nya Fröling T4e har: *Styrsystem med lambdssensor för optimal förbränning. *Inbyggd returblandning med pump/mixer för snabb installation. *Varvtalsstyrd sugande rökgasfläkt, högeffektiv för låg energiförbrukning. *Helautomatisk rengöring av brännkammare och konvektionsdel. *Klippande tvåkammar cellsluss på 200mm *Tystgående "nästan ljudlös" tändning av pannan. *110graders tippande roster med 900N motor för en säker rengöring. *Undertryckskontrollerad förbränning med en sensorlös övervvakning. *Helautomatisk askurmatning med gemensam drivning för sotning av konvektionsdel och askskruvar. Option: *AGR avgas åter cirkulation *ESPF elektrostatiskt partikel filter (inget extra utrymme krävs) Maila oss för vidare information
Om företaget
Bioinvest Sverige AB är ett företag som specialiserat sig på Fröling ved, flis & pelletspannor. Vi har pannor över hela landet för visning.
Säljes av
Bioinvest Sverige AB
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.