Gå direkt till innehållet
Inlagd: 30 apr. 07:57

Fiol Gewa Ideale Plus-Paket

4 950 kr
Beskrivning
För att möta behovet av ett något billigare alternativ till Superb Entrant utan att göra avkall på kvalitét, spelbarhet och ton, har jag tagit hem några GEWA Ideale fiolpaket som jag förbättrat med en bra kolfiberstråke och ett bra axelstöd Kun Original. Denna violin kommer bra injusterad från Gewa i Tyskland med bra syntetsträngar från Thomastik - Alphayue och Wittner stränghållare med finstämmare. Allt levererat i ett Gewa lättviktsetui med ryggsäcksremmar Resultatet är ett mycket prisvärt fiolpaket med ett pris som står sig väl mot även de billigaste webbshopparna. Alla fiolpaketen är slutbesiktade av mig här på Stråkstudion Violinateljé Så, nu finns det att välja på hos Stråkstudion...
Säljes av
Stråkstudion - The Bow Studio
Stråkstudion - The Bow StudioBesök vår butikssidawww.thebowstudio.com
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Trygghet & säkerhet på Blocket
Stråkstudion - The Bow Studio
Köp ditt instrument av en yrkesman i trygg förvissning om att du betalar rätt pris och får en garanti för framtida värde och funktion. Samt framför allt att du får ett bra fungerande instrument som du får individuellt justerat så att det passar just dig. Värderingsintyg ingår. Stråkstudion är Momsregistrerad samt betalar F-skatt Violinbyggarmästare Michael Wallmo Byter in ditt gamla instrument. Vi har dessutom alla tillbehör du behöver.
Mer information hittar du på http://www.thebowstudio.com

Fler annonser från Stråkstudion - The Bow Studio

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer