Gå direkt till innehållet
Inlagd: 12 feb. 12:29

Combi Maximus 14,9

81 900 kr
Beskrivning
Combi Maximus är en populär modell eftersom den har både bastu och grillkåta. Tillaga familjemiddagen i grillen. Väldigt mysigt att sitta och äta runt elden. Eller varför inte ordna en bastu-och grillkväll i vännernas sällskap. Finns inga dåliga väder som hindrar att ha en grillfest. Varken regnet eller snön. Sommartid kan man använda kol eller briketter i grillen. Vintertid blir det mysigast och varmast med björkved. I den mångsidiga stabila eldstaden finns det många alternativ för att tillaga maten. Det ingår en halster, där du kan halstra fisken eller grilla köttet. Ett grillgaller och en krok där du kan hänga kaffepannan. Runt grillen finns ett gnistgaller och sex stycken bord i trä, de kan enkelt hakas av och man kan ha dem i knäet när man äter. Skorstenen har en rökspjäll och är höj och sänkbar. Skorstenens huv har även hållare för värmeljus för att skapa ännu mer stämning. Eldstad och skorsten är tillverkade i stabilt material och pulverlackerade med värmebeständig färg för att klara av den snabba värmeväxlingen. Därför flagnar inte färgen bort. Bastun har underbar ånga och värme. Bastuns lavar är designade så att de är väldigt sköna att sitta på och ger ett exklusivt uttryck till bastun. Träslaget i lavarna är gran. Lavarna kan även fås i andra träslag te.x värmebehandlad asp. Värmebehandlade träslag behöver egentligen ingen behandling eftersom träet redan är behandlat med värme. Bastun rymmer fem personer sittandes åt gången. Bastun är också försedd men en tvättbänk som är placerad under fönstret, där kan man placera vattenbaljan och sitta och tvätta sig. Kaminen i bastun är en ordentlig kamin från Kota. En kamin tillverkare i Finland som har tillverkat hållbara kaminer sedan 30-talet. Kaminen som ingår heter Kotra Luosto VS. Till formen är det rund och passar utmärkt i Combikåtan. VS betyder att den har ett varmvattenbehållare. Den rymmer 30 liter. Så samtidigt när du eldar i kaminen värmer du varmvattnet för att tvätta dig med. Man behöver alltså ingen separat kamin att elda i för att få varmvatten. Golvet är ett reglat och spontat furugolv. Till det finns isolering som tillval. Isoleringen är ett material som inte suger åt sig fukt alls. Tillval: Isolering till golv, 3 500 kr Lavar i värmebehandlad asp, 5 800 kr Tillbehörspaket 4, 3 700 kr Frakt, 5 000 kr Combi Maximus tillverkas på vår fabrik som finns i norra Sverige.
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur tjänsten fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
Arctic Wood AB
Vi levererar byggsatser för att det ska vara enkelt för er att montera ihop husen. Vi förädlar träet på tre olika sätt i fabriken. Våra fritidsbyggnader som bastu, grillkåta och lusthus som levereras i färdiga element. I vår timmerlinje tillverkar vi knuttimrade bastun och fritidshus i 70 mm timmer. Det senaste hos oss är modulbyggander, där du hittar garage, stall, maskinhallar och fritidshus. Rita ditt drömgarage med vårt enkla ritprogram!
Mer information hittar du på http://www.arcticwood.se

Fler annonser från Arctic Wood AB